Forget To Remember

Do you want to play a game? A long times ago, my choose was to play. Now, I'm still alive, and will continue... I see you. Ovo je samo dnevnik jednog optimisticnog coveka koji ima crne misli. Sometimes we see better with closed eyes.

29.04.2009.

moj bolestan san

Bilo je vece i ja sam uzeo kameru i nesto snimao oko zgrade iz zezanja. Snimao sam neke prolaze oko garaza, i resio da udjem u neku kucu koja se tu nalazi. Po naselju kruzi prica da tu zivi neka luda baba ali to me nije obeshrabrilo - ja sam ludji od nje :)

Usao sam u njenu kucu i zatekao babu kako nosu torbu preko ramena iz koje vire neki macici koji bolesno jako mjaucu. Na ramenu je imala neku veliku macku a u rukama nosila konzolu, mislim da je playstation ili xbox. dzojstici su joj visili oko vrata.... Zgazio sam na nesto sto je pustilo zvuk i baba je pogledala u mene. Lice joj je bilo belo a oci svetlele kao zivotinjama na IC kameri. Uplasio sam se, bacio sve stvari i pobegao. Ona me je jurila. Ne samo ona vec i macke iz njene torbe. Ja bezim a zamnom mnogo macaka i ona. Okrece u vazduhu dzojstik i mase njim, dok ja trcim da me ne bi ubila. Bezim u moju zgradu i pokusavam da nadjem nesto cime bi blokirao vrata ali neuspesno. Skrivam se u podrumu. Na kraju ona je jednostavno prosla pored mene i zajedno sa mackama iskocila kroz prozorce podruma.

Forget To Remember